Skip to content Skip to footer

O kompleksu

CENTRAL PARK

Zelena oaza nadomak grada

Smešten na idiličnim obroncima Kosmaja, u srcu brdovite Šumadije, daleko od gradske vreve i užurbanog ritma života, a opet idealno povezan saobrajnicama, na manje od pola sata vožnje do prestonice, smestio se stambeni kompleks Central park.

Ovo naselje zatvorenog tipa, sa dva posebna ulaza i obezbeđenim parking mestima, sastoji se od 18 dvojnih kuća sa dvorištima, i ukupno 36 stambenih jedinica. Tri tipa kuća, projektovana po postulatima tradicionalne gradnje i usklađena sa modernom tehnologijom, pružiće potpuni komfor i udovoljiti svim zahtevima savremenog života.  Jedinstvenu urbanističku celinu upotpunjuje centralni sadržaj sa bazenom, spa centrom, restoranom, igraonicom i 5 apartmana, ali i centralni park (šetalište, teretana na otvorenom, igrališta, fontana) po kome je naselje prepoznatljivo.

Omogućite sebi život o kakvom ste oduvek maštali, a svojoj porodici uživanje u čarima srpske Toskane i njene pitome prirode. Osetite blagodeti luksuznog stanovanja i mirnog porodičnog života, obogaćenih raznovrsnim sadržajima za rekreaciju i razonodu. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da rezervišete svoj deo ovog raja i promenite život na bolje!

MESTO OKUPLJANJA

Centralni park

Pozicioniran u središnjem delu naselja i okružen šetalištem, park je koncepiran za međusobnu interakciju stanara i dodir sa prirodom. Fontana, igrališta i teretana na otvorenom, u svakom trenutku nude raznolike opcije za razonodu.

Luksuz i razonoda

Spa centar

Osmišljen da upotpni kompleksne zahteve modernog načina življenja, centralni sadržaj donosi mnoge mogućnosti za razonodu na jednom mestu. Zatvoreni bazen i spa centar garantuju plivanje i uživanje u vodi tokom cele godine, a okrepljenje u hrani i piću, restoran.

Deca će svoj deo slagalice pronaći u igraonici. Tu je još i 5 apartmana za posetioce ovog kompleksa.